Ny start..

#1 – My brother

Tid til at fortælle min historie.. Til at starte med kan jeg fortælle om min fantastiske lillebror, Oliver. Min bror er som mange andres brødre, p***** irriterende, men min bror har været en af de heldige at være handicappet. Oliver er født med det, der hedder Angelman Syndrom, som er en gren i Autisme. Ved siden af det, har han kronisk dårlige lunger, intet immunsvar, og en masse sygdomme ved siden af. Dette betyder at han i de sidste 12 år, jævnligt er indlagt. Vi bor stortset på Glostrup og Herlev Hospital. Min familie og jeg lever med, at vi ikke ved om han dør nu, imorgen eller om 4 år…

Vi var så heldige, at i marts måned i år, fik han lavet en trakeostomi, som den første Angelman. Det betyder at han har hul i halsen, hvor han har fået en tube ind, så han kan trække vejret ordentligt. Efter det har al gået op af bakke, han er nu begyndt så småt at gå, bedre brug af talemaskinen, og følger meget mere med i tingene omkring sig. Det har været fantastisk at se. Dette trakeostomi har som det ser ud nu, gjort at han har nogle flere leveår.

Det har været hårdt for min familie, men vi har stået sammen, og kun gjort os stærkere og tættere. Vi har taget det hele som en positiv oplevelse, selvom det har været svært. Det vigtigt at man som familie snakker omkring det hele, hvad man gennemgår…

Der er mange, som har en handicappet søster eller bror, som tror de er alene omkring det, at de er de eneste, der har det sådan. Det er det, jeg vil vise med denne blog, at man netop ikke er alene. Vi er mange, der har været igennem det samme eller lign. Jeg vil gerne høre andres meninger, holdninger og erfaringer… 🙂

20130928-222316.jpg Hvor jeg dog elsker min brors smil <3

20130928-222347.jpg En af da gange, hvor vi har holdt jul på hospitalet. Julen 2012 <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny start..