Ny start..

Ny start..

Ja, så starter jeg bloggen op igen efter en ekstrem lang pause, og undskylder meget. Der er sket så mange ting, hele min historie er blevet anderledes. Der er sket både godt og skidt på de sidste mange måneder, at jeg ikke engang ved, hvor jeg skal starte. Har haft svært ved, at komme igang igen, da jeg ikke har vidst, hvordan jeg skulle skrive bare de grundlæggende ting.. Jeg kan starte med at fortælle jer om, hvem jeg er, og hvad mit formål ved denne blog er, da jeg har slettet alle mine gamle indslag.

Hvem er jeg? Det egentlig et godt spørgsmål, da jeg først selv er ved at finde ud af det. Men kan fortælle, jeg hedder Stine Amalie, og er en pige (Surprice) på 14 år. Jeg har en fantastisk handicappet lillebror med en masse sygdomme ved siden af. Jeg har min skønne biologiske familie, en plejefamilie og jeg bor på et opholdssted. Mit formål ved denne blog er, at fortælle om min hverdage generelt, på et opholdssted, og mit liv med en svær handicappet bror. Jeg vil gerne hjælpe andre, som er søskende til handicappede, da det kan være utrolig svært til tider. Jeg vil vise, at man ikke er alene om tingene, og at vi er mange, som har det på samme måde.

Jeg vil fortælle min historie hen af de næste par indlæg i løbet af denne uge, og håber på at få bloggen op og køre igen, og få alle mine tidligere læsere på igen… 🙂

20130925-222620.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny start..